UPDATE 15 OKTOBER 2020

COVID-19  AND YOUR HOLIDAY

The global impact of the Coronavirus affects us all. This exceptional situation brings with it a lot of uncertainty. We will do our utmost to address your concerns as much as possible. A safe stay is our highest priority. Are you planning to stay at Z'ANDvillas soon or have you already booked with us? We will be happy to inform you about recent developments and what that means for your holiday:

 

UW VERBLIJF

U bent van harte welkom in onze vakantievilla’s! Om heerlijk van de rust, ruimte en natuur te genieten. De villa’s zijn allemaal vrijstaand en liggen op ruime percelen midden in de natuur. Hier vindt u geen mensenmassa’s of centrale voorzieningen, maar veel privacy en ruimte.

Grootte reisgezelschap

 

Op dit moment mag uw reisgezelschap bestaan uit maximaal 4 personen (exclusief kinderen t/m 12 jaar), tenzij het bestaat uit een huishouden. Het is voorlopig dus ook niet mogelijk om met meer dan 4 personen (m.u.v. eigen huishouding) een villa te huren voor de periode tot 15 november 2020. Het is op dit moment niet toegestaan bezoek in uw vakantiehuis te ontvangen. Heeft u een bestaande reservering met een verblijf in de periode tot 15 november 2020 en voldoet uw reisgezelschap niet aan de bovenstaande richtlijnen? Neem dan contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

 

AANGEPASTE BOEKINGSVOORWAARDEN

Ook wij beseffen ons dat de huidige maatregelen om het coronavirus te bestrijden op korte termijn niet zullen verdwijnen en dat deze periode veel onzekerheid met zich meebrengt. Wij hanteren in deze bijzondere situatie dan ook aangepaste boekingsvoorwaarden:

 

BOEK NU, BESLIS LATER

Binnen 14 dagen na het maken van de reservering, kan de reservering kosteloos worden geannuleerd, tenzij de reservering 28 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf is gemaakt. Als u heeft betaald met een recreatievoucher, dan ontvangt u hiervoor een nieuwe recreatievoucher.

 

EXTRA OMBOEKFLEXIBILITEIT

Mocht uw vakantie om onderstaande redenen door het Coronavirus niet kunnen doorgaan, dan bieden wij u de flexibiliteit om uw vakantie om te boeken naar een andere periode in 2020/2021 of u kunt een voucher aanvragen in het geval van:

  • Een gesloten grens
  • Negatief reisadvies naar Zeeland
  • Quarantaineplicht bij aan en/of terugkomst in combinatie met een negatief reisadvies

Bovenstaande dient op de officiële website van de Nederlandse overheid of overheid van het land van herkomst te worden gecommuniceerd. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra. Voor al het overige blijven onze algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden van kracht.

 
 

ONBEZORGD GENIETEN: ONZE MAATREGELEN

Een veilig verblijf is onze hoogste prioriteit, wij informeren u hierbij over de genomen maatregelen:

 

HYGIËNE

We treffen alle nodige voorzorgsmaatregelen om aan de hoogste normen voor veiligheid en hygiëne te voldoen. Voor uw aankomst is de vakantiewoning met de grootste zorgvuldigheid schoongemaakt en treffen wij de volgende aanvullende maatregelen:

  • Het bed- en badlinnen wordt op 95 graden gewassen en gedesinfecteerd.
  • De handcontactpunten, de keuken en het sanitair in uw vakantieverblijf worden gedesinfecteerd.
  • Voor de schoonmaak van uw villa werken wij met Alphades, een desinfectiemiddel dat ook in ziekenhuizen wordt gebruikt, met het Cradle to Cradle Gold certificaat 100% veilig voor mens en milieu.
  • De woning wordt voor aankomst minimaal 5 uur geventileerd.
 
 
AFBEELDING - corona maatregelen veilig verblijf
 
IN- EN UITCHECKEN

Wij streven naar zo min mogelijk fysiek contact. Op de dag van aankomst kunt u vanaf 16.00 uur de sleutel van uw vakantiewoning afhalen bij de receptie. Wij verzoeken u bij het betreden van de receptie een mondkapje te dragen. Onze medewerkers dragen een mondkapje en bevinden zich achter plexiglas. Er is max. 1 persoon tegelijk in de receptie toegestaan. De sleutel wordt voor overhandiging gedesinfecteerd.

I.v.m. de extra hygiëne maatregelen is de vertrektijd aangepast naar 9.00 uur. Voor vertrek informeren wij u over de aangepaste procedure.

 

BOODSCHAPPEN & BROODJESSERVICE

Met onze boodschappenservice hoeft u de villa niet te verlaten. In samenwerking met Albert Heijn Kamperland worden uw boodschappen bij uw villa bezorgd (€ 5,00 bezorgkosten). Bestel hier alvast uw boodschappen voor uw verblijf. Liever elke ochtend verse broodjes bij het ontbijt? Maak dan gebruik van onze broodjesservice, u kunt deze online betalen en wij hangen ze ’s ochtends aan de deur.

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Het Corona-virus houdt ons leven nog altijd in zijn greep en wij begrijpen dat deze uitzonderlijke situatie onzekerheden met zich mee brengt, zeker omtrent uw (geplande) vakantie. Hieronder vindt u een overzicht van veel gestelde vragen met bijbehorende antwoorden, overzichtelijk voor u opgedeeld in diverse categorieën. Wij hopen hiermee deze onzekerheden bij u weg te nemen en u binnenkort te mogen verwelkomen in één van onze vakantievilla's. Is uw vraag toch onbeantwoord gebleven? Neem dan gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord.

 

Do you still have questions about your (planned) holiday and the measures surrounding the Coronavirus COVID-19? On our FAQ page we have collected and answered the most important questions for you.