Laatste update maandag 30 maart 2020 15.00 uur 

Z'ANDvillas houdt de laatste ontwikkelingen omtrent het Coronavirus COVID-19 en de richtlijnen van de Nederlandse overheid en buitenlandse autoriteiten nauwlettend in de gaten. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staan voor Z'ANDvillas voorop. Hiervoor staan wij in contact met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) en de GGD. Wij volgen hun maatregelen op.

Toeristische overnachtingen tot 10 mei niet toegestaan 

De Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) is vrijdagvanavond tot het besluit gekomen dat toeristisch verblijf in vakantiehuizen en tweede woningen in Zeeland vanaf 30 maart a.s. niet is toegestaan. Deze maatregel gaat in vanaf maandag 30 maart 2020 om 12:00 uur en wordt opnieuw beoordeeld voor 10 mei a.s. 

Deze noodverordening is gebaseerd op de Wet publieke gezondheid. Op dit moment staat de hele zorgketen, ook in Zeeland, onder grote druk door het coronavirus. Dit betreft niet alleen de ziekenhuizen en de intensive-care-afdelingen, maar zeker ook de huisartsen en het ambulancevervoer. Een toestroom van een groot aantal bezoekers betekent dat deze druk onverantwoord groot wordt. Het risico op een tekort aan deze zorgcapaciteit is niet acceptabel en zou ook een risico vormen voor de bezoekers. 

Wij zijn verplicht gehoor te geven aan deze maatregel. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor onze gasten en de lokale bevolking en zijn genoodzaakt onze deuren te sluiten en geen gasten te ontvangen tot in elk geval 10 mei a.s. In de loop van volgende week zal bekend worden of deze maatregel wordt verlengd.

Meer informatie:

 

 

Heeft u een verblijf gereserveerd met aankomst in de periode tot 10 mei 2020? 

Uw verblijf wordt helaas geannuleerd. U ontvangt van ons binnen 14 dagen een digitale voucher ter waarde van de tot op heden betaalde reissom. Deze voucher kunt u inwisselen op een nieuwe boeking bij Z’ANDvillas. U hoeft hiervoor niet zelf contact met ons op te nemen. Onze medewerkers nemen hierover contact met u op. 

Heeft u een verblijf gereserveerd met aankomst in de periode vanaf 10 mei 2020? 

Voor reserveringen met een aankomstdatum vanaf 10 mei gelden op dit moment nog onze standaard annuleringsvoorwaarden: https://www.zandvillas.nl/algemene-voorwaarden. Indien u hiervoor uw annuleringsverzekering wilt inroepen, raden wij u aan vooraf contact op te nemen met uw verzekeraar. De voorwaarden verschillen per verzekeraar.

 

Wat is een voucher? 

De voucher is in principe een digitaal tegoed t.w.v. de ontvangen (aan)betaling van de reissom. U ontvangt van ons een unieke code, waarmee u dit tegoed kunt verzilveren voor een volgend verblijf. Op de uitgegeven vouchers zijn de volgende voorwaarden van toepassing: 

  • De voucher is geldig voor een nieuwe reservering met aankomst tot 15 april 2021.
  • De voucher heeft een waarde van het reeds door u betaalde bedrag. 
  • Indien de nieuwe boeking duurder is, dan betaalt u het prijsverschil. Indien de nieuwe boeking goedkoper is, ontvangt u geen geld retour. 
  • De voucher is niet-restitueerbaar of overdraagbaar. 
  • Er vindt geen terugbetaling plaats, ook als u het voucher niet gebruikt/kunt gebruiken. 
  • Voor het overige blijven de algemene boekingsvoorwaarden van kracht.

Contact met Z'ANDvillas

Wilt u een voucher aanvragen, annuleren of heeft u een andere vraag? Dan vragen wij u onderstaand contactformulier in te vullen:

 
 

 

Het kan wegens de grote drukte voorkomen dat onze responstijden iets langer zijn dan u van ons gewend bent. Wij hopen op uw begrip hiervoor.