Reviews from our guests

Below is a selection of great reviews from the past two years.

1052 reviews
  1. 9.4

    Super Service, tolles Haus! Danke für die schöne Zeit, wir kommen wieder!

    September 2022 - André S. stayed in Waterlijn 25 | De Groote Duynen 

  2. 8.8

    Nachdem wir einen traumhaften Urlaub hatten, kehrten wir nach 3 Monaten zurück und sind wieder begeistert; vielen Dank und bis bald.

    September 2022 - Susanne S. stayed in Waterlijn 16 | De Groote Duynen 

  3. 9.4

    Super Strände, tolle Fahrradwege, idyllische Orte, abgerundet mit einer wunderschönen Unterkunft.

    September 2022 - Christine K. stayed in Duinvallei 19 | De Groote Duynen 

  4. 9.4

    Top vakantie gehad in een mooie en ook niet onbelangrijk schone vakantiewoning.

    September 2022 - Frank H. stayed in Waterlijn 9 | De Groote Duynen 

  5. 10

    Unkomplizierte Abwicklung, super saubere Wohnung in der alles vorhanden ist, was man braucht. Ruhige, zentrale Lage zum Strand. Ein rundum erholsamer Urlaub.

    September 2022 - Ralf I. stayed in Zandbank 7 | De Groote Duynen 

  6. 8

    Hele fijne en complete villa op een prachtige plek! Van alle gemakken voorzien, ruim op gezet, fijne bedden en netjes schoon.

    September 2022 - Emy H. stayed in Zandbank 9 | De Groote Duynen 

  7. 10

    Het was geweldig, de villa was fantastisch en voorzien van alle gemakken. We komen zeker terug!

    September 2022 - Monique J. stayed in Duinvallei 24 | De Groote Duynen 

  8. 10

    Wir kommen immer wieder gerne in die zandvillas, weil alles passt !

    September 2022 - Marion S. stayed in Duinvallei 28 | De Groote Duynen 

  9. 9

    Mede door corona nu al weer voor het 3e jaar op rij ,vakantie in eigen land. Dus ook voor het eerst in Zeeland. Mooie en luxe villa,dicht bij het strand en vele leuke plekken in de buurt om te bezoeken. Dan was het fijn om weer terugtekomen in de villa,van alle gemakken voorzien en in een rustige omgeving. Door de grote ramenpartij genieten van een schitterend uitzicht.

    September 2022 - Rob v. stayed in Waterlijn 28 | De Groote Duynen 

  10. 8.6

    Es war gut wie immer . Groetjes

    September 2022 - heinz d. stayed in Waterlijn 15 | De Groote Duynen